Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο Ειδικών Λοιμώξεων -
Μυκητιάσεων & Μικροβιολογικών Εξετάσεων
-Τμήμα Βιοπαθολογίας
-Ειδικό  Ανδρολογικό   Τμήμα

-Ειδικό  Κυτταρολογικό Τμήμα

eopyy iso

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα  του  Ιδιωτικού  Διαγνωστικού Εργαστηρίου Ειδικών Λοιμώξεων-Μυκητιάσεων και Μικροβιολογικών Εξετάσεων, Mycolab

 

 


Σκοπός της δημιουργίας της ιστοσελίδας μας, είναι η ενημέρωση των επισκεπτών, σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τις εξετάσεις που εκτελούνται, τον εξοπλισμό, τους χώρους ως και τον τρόπο επικοινωνίας.

Η ιστοσελίδα μας είναι δομημένη με σύγχρονο τρόπο, έχει  εμπλουτισθεί με φωτογραφικό υλικό, όπου απαιτείται, ώστε ο επισκέπτης να ενημερώνεται με ευχάριστο και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συνεχής μέριμνα και ανησυχία μας, είναι η ενημέρωση των επισκεπτών επί των προσφάτων εξελίξεων σε όλα τα θέματα, που εξειδικεύεται το Διαγνωστικό μας εργαστήριο, όπως  αναφέρεται στη συνέχεια.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στη παρακολούθηση των εξελίξεων, όσον αφορά στους Μύκητες και τις λοιμώξεις ανδρών, γυναικών και παιδιών.

Η συνεχής επικοινωνία με τους ασθενείς και η παρακολούθηση της εξέλιξης της θεραπείας των, είναι στις προτεραιότητες του προσωπικού, με γνώμονα την κατά το δυνατόν καλύτερη παροχή υπηρεσιών.

Ο Στόχος του Διαγνωστικού μας  Εργαστηρίου είναι ένα  συνδυασμένο αποτέλεσμα Ποιότητας-Αξιοπιστίας- Ταχύτητας και φυσικά, Οικονομίας.

Το σύστημα μηχανοργάνωσης του Διαγνωστικού μας Εργαστηρίου, επιτρέπει την αποθήκευση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων και την δημιουργία βάσης δεδομένων, ώστε αν/όταν απαιτείται, να αναζητούνται άμεσα, εύκολα και να διατίθενται σε θεράποντες Ιατρούς και ασθενείς. Πέραν αυτών, για τη διευκόλυνση των ασθενών και των θεραπόντων Ιατρών, υπάρχει δυνατότητα αποστολής των αποτελεσμάτων των εξετάσεων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), εφ` όσον το επιθυμούν.

Επίσης, μέσω της ιστοσελίδας μας, σας δίδεται η δυνατότητα να κλείνετε ραντεβού (μέσω ειδικής εφαρμογής) και να θέτετε τα ερωτήματά σας.

Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα του έργου μας. Η Mycolab στηρίζεται από τον κόσμο και έχει μεγάλη αποδοχή. Έτσι, αντλούμε νέες δυνάμεις για να συνεχίσουμε το έργο μας  με συνέπεια και μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

Κλείνοντας τη σύντομη εισαγωγή μας, σημειώνουμε ότι :  

‘‘Η  υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό και δεν επιτρέπεται

να την αφήνουμε στην τύχη της, χωρίς προληπτικές εξετάσεις’’


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Επικοινωνία

Λεωφ. Κηφισίας 354,
15233, Χαλάνδρι, 1ος όροφος,
(έναντι νοσοκ. ΥΓΕΙΑ)
τ. 2108028817, 2106890505,
φ. 2106890506, κ. 6974051154
e-mail:   info@mycolab.gr,
website: www.mycolab.gr

 

 

Ώρες Λειτουργίας

Καθημερινές : 07:30-14:00 και

                         18:00-21:00
Σάββατο       : Κατόπιν ραντεβού