Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο Ειδικών Λοιμώξεων -
Μυκητιάσεων & Μικροβιολογικών Εξετάσεων
-Τμήμα Βιοπαθολογίας
-Ειδικό  Ανδρολογικό   Τμήμα

-Ειδικό  Κυτταρολογικό Τμήμα

eopyy iso

 

Το Διαγνωστικό μας Εργαστήριο, έχει σχεδιασθεί με τρόπο ώστε να διαθέτει πολλούς και άνετους χώρους, ειδικά διαμορφωμένους, ξεχωριστούς για κάθε χρήση (αιμοληψία, λήψη κολπικού, λήψη σπέρματος κ.λ.π).

Όλοι οι χώροι πληρούν υψηλά standards υγιεινής, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, έχουν φυσικό φως, κεντρικό εξαερισμό, ανεξάρτητη ψύξη-θέρμανση κλπ. Έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα αισθητικής των χώρων, ώστε οι εξεταζόμενοι να αισθάνονται άνετα και ευχάριστα, είτε βρίσκονται στους χώρους υποδοχής, αναμονής, γραφείο Ιατρού, είτε βρίσκονται στους χώρους των λήψεων και εργαστηρίων.

Η Ευρωπαϊκή Εταιρία Ελέγχων και Πιστοποιήσεων (ΕUROCERT), πιστοποίησε, ότι το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζεται στα εργαστήρια του Mycolab, ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του ISO 9001: 2008.

Σε άλλη σελίδα επεξηγούνται οι δυνατότητες των τμημάτων του Διαγνωστικού μας Εργαστηρίου.

Το τοπικό δίκτυο (LAN), που διαθέτει το Διαγνωστικό μας, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα που στηρίζει το Διαγνωστικό μας, δίδει τη δυνατότητα της αποθήκευσης των αποτελεσμάτων, την δημιουργία βάσης δεδομένων, ώστε αν/όταν απαιτείται, να αναζητούνται άμεσα, εύκολα και να διατίθενται σε θεράποντες ιατρούς και ασθενείς.

Τα εργαστήρια παραλαμβάνουν τα δείγματα (βιολογικά υγρά και άλλα) από τους ασθενείς ή από τους συνεργαζόμενους φορείς, εκτελούν τις εξετάσεις που αντιστοιχούν σε αυτά, σύμφωνα με τα παραπεμπτικά που τα συνοδεύουν, ελέγχουν την ορθότητα των αποτελεσμάτων και τα διαβιβάζουν αρμοδίως.

Η Ιατρός είναι πάντοτε στη διάθεση των θεραπόντων Ιατρών και των ασθενών, για την διευκρίνιση κάθε θέματος, σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τις εφαρμοζόμενες τεχνικές και την περαιτέρω διαγνωστική διερεύνηση των ασθενών.

Στη συνέχεια ακολουθούν φωτογραφίες από τους χώρους του Διαγνωστικού μας Εργαστηρίου, με σύντομη περιγραφή για τον καθένα από αυτούς.

ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

Ο χώρος υποδοχής έχει σχεδιασθεί με τρόπο που να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του Διαγνωστικού μας. Διαθέτει τηλεφωνικό κέντρο για την άνετη πρόσβαση των ασθενών (χωρίς αναμονή κλπ), P.C διασυνδεδεμένο στο τοπικό δίκτυο του Διαγνωστικού μας, κεντρικό έλεγχο ήχου, φωτισμού, φυσικό φως κ.λ.π.

ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Ο χώρος αναμονής έχει σχεδιασθεί με τρόπο, ώστε οι επισκέπτες-εξεταζόμενοι να αισθάνονται άνετα και ευχάριστα στο Διαγνωστικό μας, (ευχάριστα χρώματα, εξαερισμό(κεντρικό), μουσική, T.V, φυσικό φως κλπ).

Διατίθεται και δεύτερος χώρος αναμονής με ανάλογο εξοπλισμό (δίκτυο για ασύρματο internet κλπ), ο οποίος μπορεί να αξιοποιηθεί από ασθενείς που ενδεχομένως θα απαιτηθεί να εργασθούν π.χ στο laptop, κατά τον χρόνο αναμονής τους.

 

 

ΧΩΡΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΛΗΨΕΩΝ

Ο χώρος των ανδρολογικών λήψεων (σπέρματος, ουρολογικών και δερματολογικών περιστατικών), έχει σχεδιασθεί, διαμορφωθεί και εξοπλισθεί καταλλήλως, ώστε να δημιουργεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις,
με σκοπό, ο εξεταζόμενος να αισθάνεται ήρεμα και ευχάριστα, για τον σκοπό τον οποίο επισκέπτεται το Διαγνωστικό μας. Διατίθεται χώρος αποκλειστικά για αυτόν το σκοπό με εσωτερικό W.C, δυνατότητα προβολής video, ανεξάρτητη ψύξη-θέρμανση, εξαερισμό (κεντρικό), ευχάριστα χρώματα κ.λ.π.

 

ΧΩΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΛΗΨΕΩΝ

Ο χώρος των γυναικολογικών λήψεων, έχει σχεδιασθεί, διαμορφωθεί και εξοπλισθεί, έτσι ώστε να εξυπηρετεί τον σκοπό του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διατίθεται χώρος αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό, εσωτερικό w.c ,ανεξάρτητη ψύξη- θέρμανση, εξαερισμό (κεντρικό), ευχάριστα χρώματα, μουσική κ.λ.π.

 

ΧΩΡΟΙ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ

Α' Χώρος αιμοληψίας

Στο χώρο αυτό έχει εγκατασταθεί η υπερσύγχρονη συσκευή, αμερικανικής κατασκευής VEIN VIEWER, (φωτογραφίες και videos, στην ΑΡΧΙΚΗ μας σελίδα). Διατίθεται αυτόματη, άνετη πολυθρόνα, ώστε η αιμοληψία να αποτελεί μια ευχάριστη διαδικασία.
Ο χώρος διαθέτει εξαερισμό (κεντρικό), ανεξάρτητη ψύξη-θέρμανση, ευχάριστα χρώματα, φυσικό φως κ.λ.π

 

Β' Χώρος αιμοληψίας

Ο χώρος αυτός διαθέτει επίσης αυτόματη πολυθρόνα . Χρησιμοποιείται κυρίως σε περιπτώσεις που απαιτείται ταυτόχρονη αιμοληψία σε περισσότερους του ενός εξεταζόμενους, που προσέρχονται για αιμοληψία.

ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΑΙΔΟΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Ο χώρος για την κάλυψη των αναγκών του παιδομικροβιολογικού τμήματος, έχει σχεδιασθεί και εξοπλισθεί έτσι, ώστε να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις. Πληροί τα απαιτούμενα υψηλά standards υγιεινής (διαθέτει κατάλληλο νιπτήρα από υλικό corian, ντουζιέρα, παιδικό w.c, κατάλληλη παιδική διακόσμηση, φυσικό φως κ.λ.π.).

ΧΩΡΟΣ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Ο χώρος του κυτταρολογικού εργαστηρίου είναι σχεδιασμένος και εξοπλισμένος, έτσι ώστε να πραγματοποιούνται όλες οι κυτταρολογικές εξετάσεις.

Επικοινωνία

Λεωφ. Κηφισίας 354,
15233, Χαλάνδρι, 1ος όροφος,
(έναντι νοσοκ. ΥΓΕΙΑ)
τ. 2108028817, 2106890505,
φ. 2106890506, κ. 6974051154
e-mail:   info@mycolab.gr,
website: www.mycolab.gr

 

 

Ώρες Λειτουργίας

Καθημερινές : 07:30-14:00 και

                         18:00-21:00
Σάββατο       : Κατόπιν ραντεβού